Uppdaterat den 3 juni 2023

Svensexa Lekar: Fem lekar för en Oslagbar Dag

av Jesper Josefsson


Svensexa Lekar: Fem lekar för en Oslagbar Dag

Upplev en Minnesvärd Svensexa med Dessa Engagerande och Roliga Lekar!

Att planera en svensexa kan vara en utmaning. Det är ett speciellt tillfälle att fira den blivande brudgummens sista "frihet" innan äktenskapet, och det bör vara minnesvärt, unikt och naturligtvis, roligt! Om du letar efter inspirerande "svensexa lekar" att göra ditt evenemang oförglömligt, är du på rätt ställe. Här är fem kreativa och engagerande lekar som garanterar en fantastisk tid för alla.

 

1. Gissa Brudgummens Svar

Detta är ett perfekt spel för att testa hur väl gästerna känner brudgummen. Innan svensexan, be brudgummen att svara på en serie frågor. Under festen, ställ samma frågor till gästerna och se vem som kan gissa vad brudgummens svar var. Frågorna kan variera från allvarliga till roliga för att hålla saker och ting intressanta.

 

2. Skattjakt

Planera en spännande skattjakt runt staden med ledtrådar och utmaningar som leder till en slutgiltig "skatt". Varje utmaning kan vara kopplad till brudgummen eller hans intressen, vilket gör det till en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

3. Brudgummens Utmaningar

Gör en lista med roliga och vågade utmaningar som brudgummen måste slutföra under natten. Det kan vara allt från att sjunga en låt på karaoke till att beställa en drink på ett främmande språk. Se till att dokumentera varje utmaning för att skapa varaktiga minnen!

 

4. Fotbollsgolf

Om din grupp är sportig, kan fotbollsgolf vara ett utmärkt val. Det är en rolig kombination av fotboll och golf, där deltagarna sparkar en fotboll i en serie hål på en bana med så få sparkar som möjligt. Det ger en chans att njuta av lite vänlig konkurrens i friska luften.

 

5. Sanning eller konka

En vuxen version av det klassiska spelet kan vara mycket roligt på en svensexa. För att göra det mer intressant, skriv ner alla "sanningar" och "konka" på lappar och lägg dem i två separata hattar. Låt brudgummen och gästerna dra lappar i tur och ordning.

 

Med dessa "svensexa lekar" kommer du att kunna planera en oförglömlig kväll som brudgummen och gästerna kommer att prata om i år framöver. Så börja planeringen och förbered dig på att ha otroligt kul!

 

Här hittar du många fler roliga lekar:

Sveriges största lekbibliotek

 

Vad är Plej?

Vårt mål är att skapa en plattform som gör det enkelt att ha roligt tillsammans. Vi har Sveriges största lekbibliotek och färdiga femkamper som passar alla tillfällen och med olika teman så som Bäst i test, Afterwork, Babyshower, Möhippa, Svensexa, midsommar, nyår och andra högtider!