Uppdaterat den 27 juni 2023

Möhippa Lekar: Så Skapar ni en Oförglömlig Dag

av Jesper Josefsson


Möhippa Lekar: Så Skapar ni en Oförglömlig Dag

Maximera möhippan med dessa kreativa och roliga lekar

Möhippan är ett tillfälle då vi firar bruden och hennes kommande äktenskap. Men för att skapa ett minnesvärt event krävs mer än bara god mat och dryck - det krävs fantastiska möhippa lekar! Låt oss gå igenom några spännande idéer som garanterat kommer att få alla att skratta, ha roligt och skapa minnen som varar livet ut.

 

1. Hitta Början - En Skattjakt

En skattjakt är en utmärkt start på din möhippa. Den kan vara så enkel eller så komplex som du vill. Du kan till och med lägga till personliga touchar, som ledtrådar baserade på brudens historia och personlighet. Detta är en bra isbrytare och ger gästerna en chans att lära känna varandra bättre.

 

2. Mysteriet med Brudens Förflutna

Detta är ett spel där alla gäster får ett foto från brudens förflutna och måste gissa vilket år fotot togs och vad som hände vid den tiden. Det ger inte bara ett gott skratt men ger också gästerna en inblick i brudens liv.

 

3. Brudens Quiz

Det här är ett klassiskt spel där alla gäster får svara på frågor om bruden. Vem känner henne bäst? Frågorna kan vara allt från hennes favoritfärg till hennes mest pinsamma ögonblick. Glöm inte att förbereda roliga priser för vinnarna!

 

4. Bröllop Karaoke

För dem som älskar att sjunga (eller bara att göra bort sig lite), är bröllop karaoke ett måste. Välj låtar som har med äktenskap och kärlek att göra och låt gästerna sjunga sina hjärtan ut.

 

5. Måla Brudens Porträtt

Ta fram konstnären inom dig med detta spel! Alla gäster får i uppgift att måla brudens porträtt. Det bästa (eller roligaste) porträttet kan vinna ett pris. Det här är också ett fantastiskt sätt att skapa minnen från möhippan som bruden kan spara.

 

Möhippor handlar om att ha roligt, skratta och skapa varaktiga minnen. Oavsett vilka möhippa lekar du väljer att inkludera, kom ihåg att det viktigaste är att alla njuter och att bruden känner sig speciell. Med dessa spel i ditt arsenal, är din möhippa garanterat att bli en händelse att minnas. Lycka till!

 

Här hittar du många fler roliga lekar:

Sveriges största lekbibliotek

 

Vad är Plej?

Vårt mål är att skapa en plattform som gör det enkelt att ha roligt tillsammans. Vi har Sveriges största lekbibliotek och färdiga femkamper som passar alla tillfällen och med olika teman så som Bäst i test, Afterwork, Babyshower, Möhippa, Svensexa, midsommar, nyår och andra högtider!