Uppdaterat den 11 juli 2023

Lekar Nyår: Top 5 Aktiviteter för en Oförglömlig Nyårsfest

av Jesper Josefsson


Lekar Nyår: Top 5 Aktiviteter för en Oförglömlig Nyårsfest

Gör Ditt Nyårsfirande Extra Speciellt med Dessa Roliga och Engagerande Lekar

Nyårsafton är en tid av firande och glädje, och vad kan vara roligare än att lägga till några lekar för att göra kvällen ännu mer minnesvärd? Om du letar efter roliga lekar för nyår för att krydda din fest eller sammankomst, har du kommit till rätt ställe! I detta inlägg kommer vi att gå igenom topp 5 roliga lekar för nyår som kommer att garantera en festlig och oförglömlig kväll för alla.

 

1. Nyårsresolutioner Guessing Game

En rolig och interaktiv lek att kickstarta kvällen är Nyårsresolutioner Guessing Game. Be alla gäster att skriva ner sina nyårsresolutioner på en bit papper, lägg dem i en hatt, och låt alla turas om att dra ett papper och gissa vem som skrev vilken resolution.

 

2. Champagne Pong

En festlig twist på den klassiska leken Beer Pong. Spela precis som du skulle med öl, men byt ut ölen mot champagne för att göra det lite mer sofistikerat och anpassat för nyårsafton.

 

3. Charader – Året som gick

En rolig version av charader som innebär att du måste gestalta händelser som ägde rum under det föregående året. Detta kan inkludera stora nyhetshändelser, popkulturella ögonblick, eller till och med personliga händelser om du spelar med nära vänner och familj.

 

4. Countdown Bag Game

Förbered 12 påsar med små uppgifter, utmaningar eller gåtor inuti. Varje påse är märkt med en tidpunkt från 12 till 1. Öppna en påse varje timme för att hålla festen livlig fram till tolvslaget.

 

5. Nyårsbingo

Före festen, skapa bingokort med olika händelser som kan inträffa under kvällen (till exempel "någon spiller sin dryck", "någon tar ett nyårsfoto", "någon sjunger en sång" etc.). Ge varje gäst ett bingokort vid ankomsten, och den första som får bingo vinner.

 

Dessa lekar för nyår kommer säkert att göra din fest eller sammankomst mycket mer rolig och minnesvärd. Nyår är en tid för att fira och blicka framåt, och dessa lekar hjälper till att skapa en festlig atmosfär som dina gäster kommer att njuta av. Ha en fantastisk nyårsfest och ett underbart nytt år!

 

Här hittar du många fler roliga lekar:

Sveriges största lekbibliotek

 

Vad är plej?

 
Vårt mål är att skapa en plattform som gör det enkelt att ha roligt tillsammans. Vi har Sveriges största lekbibliotek och färdiga femkamper och musikquizar som passar alla tillfällen och med olika teman så som Bäst i test, Afterwork, Babyshower, Möhippa, Svensexa, midsommar, nyår och andra högtider!